Restaurant PIT

Om restaurant Het Sentiment om te toveren tot restaurant PIT hebben wij niet alleen het nieuwe uiterlijk vormgegeven maar ook het hele project begeleid tot aan de opening!

Dit project is in samenwerking met SintLucas Boxtel.

Eltjo 

Eigenaar van restaurant

PIT in Heeswijk-Dinther,

een uitgesproken persoon.

Kwaliteit,

ambacht en

service

Stoer, stijlvol en

eigentijds

Zijn restaurant moest sowieso stoer zijn met persoonlijke details en verrassende grapjes, maar ook een plek waar je een culinair reisje kunt verwachten.

een ontmoeting om nooit te vergeten.

 

Eltjo blijft hangen.

Met zijn forse postuur, zijn vele tattoos maar ook met zijn zachte vriendelijke persoonlijkheid. Bezeten van koken, liefde voor culinaire gerechten, gesneden met het beste mes, tot in detail gepresenteerd, verfijnd, bijna fragiel.

Vele contrasten.

INTERIEUR

MET Een persoonlijk karakter

Het speciale mes waarmee Eltjo werkt vertaalde wij als behang, zijn ‘skull’ tattoo inspireerde ons. Als knipoog maakte we van de deurknop een gouden schedel. 

Onverwachtsen gedurfd

Wanneer je binnenloopt in zijn restaurant weet je meteen dat je vast nog meer zult beleven. En dan vooral ook bij het zien en proeven van zijn gerechten. Een explosie van smaken.

Van sentiment naar een restaurant met pit

Julianastraat 18, 5281 GS, Boxtel  |  info@insida.nl  |  06 38 19 44 53  |  © Copyright INSIDA v.o.f. 2019  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden